PRIMĂRIA COMUNEI POIANA STAMPEI, JUDEȚUL SUCEAVA


Acasa

Despre institutie

Prezentare Generala

Obiective turistice

Datini si Obiceiuri

Transparenta decizionala

Informatii Publice

Strategia Națională Anticorupție

Licitații masă lemnoasă

Proiecte

situații de urgență

Asistenta Sociala

A.P.I.A

Stare civila

deșeuri municipale

Plan de aparare al C.L.S.U. Poiana Stampei

harti si liste UAT-uri

P.U.G

Gazeta Comunei

Galerii Foto

Concursuri

Sugestii

Recesământul populației 2021

Contact

Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR)


Modernizare Podul Praleni

Inapoi la Galerii

Aceasta investitie a fost considerata de catre mine ca fiind imperios necesara a fi realizata pentru dezvoltarea si modernizarea comunei Poiana Stampei si cu precadere a satului Praleni. Aceasta vine in completarea proiectelor ample de modernizare a drumurilor comunale din comuna Poiana Stampei unde de curand au fost receptionate lucrarile de modernizare prin betonare a 5,3 km drumuri si a fost construit un pod din beton in satul Andrieni.

Daca in urma cu 6 luni dadeam ordinul de incepere a lucrarilor catre S.C. CONTRANSCOM S.R.L. Radauti, iata ca astazi avem placerea sa ne bucuram cu totii de aceasta mare realizare, constructorul indeplinindu-si termenul de executie asumat, pe parcursul derularii lucrarilor neaparand alte acte aditionale la contractul initial, personal, declarandu-ma multumit de calitatea lucrarilor.

In cadrul proiectului au fost realizate urmatoarele categorii de lucrari : construirea podului din beton propriu-zis, lucrari de aparari de maluri in amonte si aval de pod, stanga / dreapta si racordarea podului la drumul initial si amenajarea intersectiei, valoarea lucrarilor fiind de 718.241 lei si a fost asigurata in totalitate de catre Uniunea Europeana prin masura 322, G.A.L. Bazinul Dornelor. Aceasta investitie va deservi un numar de 50 gospodarii asezate dispersat si greu accesibile atat pe timp de vara dar cu precadere pe timp de iarna interventia in cazul unei situatii de urgenta fiind asigurata cu dificultate.

Ne bucuram nespus de mult pentru aceasta mare realizare si ne gandim cu prioritate si la alte investitii necesare a fi implementate in aceasta zona pentru a reusi sa o facem mai atractiva atat pentru cetateni cat si pentru potentiali investitori.

Multumesc pe aceasta cale constructorului, proiectantului general S.C. DRU-PO SRL Suceava, care au fost de buna credinta si au dat dovada de seriozitate in respectarea contractului dar si consiliului local al comunei Poiana Stampei pentru ca m-au sustinut si sprijinit in implementarea acestui proiect.

PRIMAR: Ing. Vilut Mezdrea

HOROSCOP

INFO

Hotarare privind aprobarea numărului de posturi, funcţii publice, personal contractual, organigrama şi statul de funcţii din aparatul de specialitate al primarului comunei Poiana Stampei, judeţul Suceava pentru anul 2016

Hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al comunei Poiana Stampei, judeţul Suceava


Program:


Luni - Vineri: 8.00 - 16.00Program de audiențe, instituția prefectului - Județul Suceava:

 
Copyright © 2013 Comuna Poiana Stampei - Webmaster: IF Luca